WEES VAN HARTE WELKOM IN

ONS NIEUWE RESTAURANT

Heerlijk lang tafelen met vrienden of familie. U kunt kiezen uit wel 56 gerechten uit alle streken van Italië. Het gaat vast niet lukken om deze allemaal te proeven.

Bekijk onze kaart

We nemen u graag mee op reis door Italië, met de lekkerste wijnen uit o.a Umbrië en Toscane, Italiaanse bieren en likeuren. De reis die we gaan maken is een culinaire avond waar eindeloos genieten centraal staat! Heerlijk lang tafelen met vrienden of familie. U kunt kiezen uit wel 56 gerechten uit alle streken van Italië. Het gaat vast niet lukken om deze allemaal te proeven. Om in ieder geval te zorgen dat u zoveel mogelijk verschillende gerechten kunt proeven, maken we alles klaar in een klein formaat. Per ronde kiest u 2 verschillende gerechten. Bij ons kunt u eindeloos genieten van al het lekkers wat Italië biedt. Reserveren is noodzakelijk.

Geen tijden of limieten, maar eindeloos genieten

Tarieven:
€43,95 per persoon | Kinderen t/m 10 jaar €31,95 (t/m 3 jaar gratis)

Wij serveren geen kraanwater, met uitzondering voor het innemen van medicijnen.

Helaas zijn er bij ons in het gebouw geen honden toegestaan.

Als u met de auto komt, adviseren wij om te parkeren op ‘Bleek Ravenstein’. Dit omdat parkeren in het centrum voor vergunninghouders is. In 2 minuten loopt u naar onze locatie. Indien er iemand slecht ter been is kan deze persoon altijd voor de deur worden afgezet.

Openingstijden

RESTAURANT

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 17:30 – 23:30
Donderdag: 17:30 – 23:30
Vrijdag: 17:30 – 23:30
Zaterdag: 17:30 – 23:30
Zondag: Gesloten

Contact opnemen