ONS RESTAURANT IS GEOPEND! Het avontuur begon voor ons in oktober 2018! De eerste gesprekken vonden plaats met de Gemeente Oss en Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein, maar ook met het Gilde en de Heemkundekring. Het doel was het behoud van het Raadhuis voor Ravenstein met een semi-publieke functie! Dit betekend dat we samen met deze partijen gaan zorgen dat het Raadhuis toegankelijk zal zijn voor iedereen. Voor zowel bewoners als toerisme. Na maanden van vergaderen en overleg zijn we met elkaar de samenwerking aangegaan en heeft de gemeente de goedkeuring gegeven aan dit project. Ze hebben het pand zodanig verbouwd (laten verbouwen door de toppers van Bouwbedrijf Berghege) dat wij straks kunnen gaan starten in een prachtig monumentaal pand, met alle moderne technieken van deze tijd. In samenwerking C’avante Interior & Design hebben we een heel mooie inrichting weten te realiseren.

Aan het pand is een moderne serre aangebouwd, helemaal van glas, waar je met elk weertype heerlijk kan lunchen. Voor het Raadhuis krijgen we leuke zitjes waar je na een fietstocht of wandeling kan gaan genieten van een Italiaanse kopje koffie met iets lekkers!

Pak een stoel en kom genieten.

Boven hebben we het restaurant waar plaats is voor 70 personen. Op deze verdieping zullen we doorgaan met de Italiaanse hapjes die we ook in Ristorante hebben geserveerd. Daarbij blijft deze plek ook de trouwlocatie van Ravenstein.

Beneden zit aan de linkerkant het Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein waar je als toerist alles kan vinden over Ravenstein en de historie. Bij binnenkomst aan de rechterkant hebben we dan onze winkel. In deze belevingenswinkel vindt je straks alle specialiteiten die we in het restaurant serveren en daarbij mooie en lekkere seizoenproducten. Met recepten, lekkere tips, ideeën en nog veel meer!